Adverteren bij de pianolavereniging

Heeft u een instrument of muziekrollen te koop? Biedt ze te koop aan op deze website of adverteer in het pianolabulletin.

Adverteren in het Pianolabulletin

Adverteren in het Bulletin - Klik hier

Adverteren op de website

Op onze website kunt u ook een advertentie plaatsen.
Dit heeft als voordeel dat u potentiëel een groot publiek bereikt. Daarnaast blijft uw advertentie er op staat zolang u wilt met een maximale termijn van 2 jaar
U kunt ook links en foto's toevoegen.

gratis voor leden
€ 10,- voor niet-leden
Gratis links toevoegen (naar bijvoorbeeld foto's of video's)
€ 2,- per afbeelding op de website wanneer de vereniging deze moet hosten, dit mogen hoge-resolutie afbeeldingen zijn (max. 1,5Mb) in .JPG of .PNG formaat.

Plaatsen

U kunt uw advertentie plaatsen door een mailtje te sturen naar de pianolavereniging.
Indien het een betaalde advertentie betreft ontvangt u een betaalverzoek, na betaling zal uw advertentie geplaatst worden.

Ook voor aanpassingen of verwijdering kunt u ook contact met bovenstaand emailadres opnemen.

• De NPV aanvaart geen aansprakelijkheid voor de inhoud van advertenties.
  • De NPV aanvaart geen aansprakelijkheid voor spam en overige e-mail ontvangen door het plaatsen van een emailadres.
  • De NPV bemiddelt niet tussen koper en verkoper.
  • De NPV antwoordt niet op e-mails met inhoudelijke vragen over individuële advertenties, neem hiervoor contact op met de adverteerder.
  • Uitsluitend advertenties van mechanische muziekinstrumenten op piano-basis en hun media worden geplaatst.
  • Advertenties betreffende pianola's zonder pianolamechaniek worden niet geaccepteerd.
  • De NPV behoudt zich het recht een advertentie zonder opgaaf van reden vóór- of achteraf te weigeren of te verwijderen.
  • Verzoeken om wijziging of verwijdering van de advertentie kan uitsluitend door de plaatser worden aangevraagd.
  • De adverteerder blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor de juistheid van de advertentie. Bevat uw advertentie onjuistheden? Neem dan per ommegaande contact op.